Video: insuldist paranenud Sir Alex Fergusoni tervitati Old Traffordil tormiliste ovatsioonidega

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ferguson
Alex Ferguson Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS

Endine Manchester Unitedi peatreener Alex Ferguson naasis täna esimest korda pärast insulti Old Traffordile, kus United võõrustab Wolverhampton Wanderersit.

Kui Ferguson 15 minutit enne avavilet oma kohale asus, tervitas terve staadion šotlast tormiliste ovatsioonidega.

Ferguson ise on eelseisva mängu suhtes ärev. «Mul on hea meel tagasi olla, aga olen ausalt öeldes veidi närvis. Võib-olla isegi pinges, sest viimati käisin vaatamas mängu Arsenaliga aprillis. See oli väga ammu, aga mul on hea meel tagasi olla. Ootan poistelt täna võitu,» ütles Ferguson.

Kui jalgpallimängudest on Ferguson puudust tundud, siis intervjuude andmisest mitte. «Pressitüübid oma rumalate küsimuste, ma ei igatse seda,» naljatas Ferguson. «Ei, tõsiselt hea meel on tagasi olla. Sellest kujuneb emotsionaalne päev. Eriti emotsionaalseks kujuneb hetk, kui võtan oma kohal istet. Olen õnnelik, kui see moment mööda saab ning saan lihtsalt jalgpalli nautima hakata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles