Kes on jalgpalli Kim Kardashian?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallisaapad on kappi pandud ja Joey Barton maitseb nüüd peatreenerileiba
Jalgpallisaapad on kappi pandud ja Joey Barton maitseb nüüd peatreenerileiba Foto: Craig Brough/Reuters/Scanpix

Joey Barton ei ole tuntud, kui jalgpallur, kes hoiab keelt hammaste taga. Oma karjääri jooksul näiteks Manchester Cityt ja Queens Park Rangersit esindanud, praegu Inglismaa liigapüramiidi kolmandal astmel pallivat Fleetwood Towni juhendav Barton võttis L’Equippe’ile antud intervjuus hambusse Neymari.

«Neymar ei ole maailma parim mängija ja me nägime seda taas Venemaal,» meenutab Barton suvist MMi, kus Brasiilia kaotas veerandfinaalis Belgiale. «Ta ei ole Ronaldo või Messi tasemel ja tema ees on veel palju teisi mängijaid.»

Kui Brasiilia ründetuus ei ole maailma parim jalgpallur, siis mis või kes ta on? Bartonil on vastus olemas: «Neymar, rohkem kui jalgpallifenomen, on lihtsalt reklaamifenomen – nagu Kardashianid.» Britt täpsustas: «Ma arvan, et ta on jalgpalli Kim Kardashian.»

Neymarist tehti maailma kõige kallim jalgpallur, et ta tooks PSGle Meistrite liiga võidu, aga tänavust hooaega alustati kaotusega Liverpoolile.
Neymarist tehti maailma kõige kallim jalgpallur, et ta tooks PSGle Meistrite liiga võidu, aga tänavust hooaega alustati kaotusega Liverpoolile. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles