Video: Türgi rallil säranud piloot pääses ülinapilt avariist faunaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Ingram Türgi rallil.
Chris Ingram Türgi rallil. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Ida-Euroopa üks eeliseid läänepoolsemate riikide ees on suhteliselt puutumata loodus. Ohtralt metsi ja seal pesitsevaid elukaid ei pruugi aga alati olla hea uudis. Chris Ingram elas Poola EM-rallil üle hirmuäratava kohtumise kohaliku loomariigiga.

Videopilt räägib rohkem, kui sõnad saavad kirjeldada, aga Ingram kohtus keset kiiruskatset tema masina eest läbi hüpanud hirvega. Juhtunust hämmeldunud britt küsis seepeale kaardilugeja Ross Whittocki käest: «Kas sa seda nägid?!» Parajasti ninapidi legendis istunud Whittock vastas rahulikult: «Ei!» ja luges kaarti edasi.

24-aastase Ingrami jaoks on tänavune hooaeg esimene, kus ta roolib neljarattaveolist võistlusmasinat. Tema parim tulemus pärineb nädalataguselt Türgi rallilt, kus noormees sai WRC2 arvestuses kolmanda koha ja lõpetas üldises paremusjärjestuses üheksandana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles