Snuukrituus O’Sullivan pageb kloostrisse

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: John Walton/PA Wire/PA Images/Scanpix

Äsja Šanghai Mastersi võitnud ja teenitud trofeed publikus olnud lastele kinkinud Ronnie O’Sullivan ei taha järgmisel paaril kuul maailmast ja snuukrist midagi kuulda. Eesootavad turniirid kavatses inglane niigi vahele jätta, kuid kodus istumise asemel on tal sootuks põnevamad plaanid.

O’Sullivan vastas sotsiaalmeedias fännide küsimusele teatega, mis teda lähiajal ees ootab. «Kavatsen veeta kolm kuud Tais koos budistlike munkadega.» Täpsustavale küsimusele, ega ta ometi nalja tee, vastas viiekordne maailmameister, et tal on plaaniga tõsi taga.

Tagasi võistluskarusellile peaks kiivirtuoos naasma jaanuaris, kui ees ootab üks aasta kolmest suurturniirist, Masters, mille võitja teenib auhinnarahana 222 000 eurot. Kui O’Sullivanilt päriti, kas ta tõesti ootab, et pärast kolme kuud munkade seltsis võib ta pikema soojenduseta tulla ja turniiri võita, vastas too: «Muidugi. Käkitegu.»

Masters pole ainus Londonis toimuv võistlus, mille peale O'Sullivan mõtleb. Näiteks lubas ta fännidele, et kunagi lööb ta kindlasti kaasa ka Londoni maratonil.

O’Sullivan on seitsmekordne Mastersi võitja. Tiitlikaitsjana asub võistlustulle Mark Allen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles