Margus Hunt avaldas hea partii järel edasise edu valemi

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Colts.com

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL kaotas Margus Hundi koduklubi Indianapolis Colts eile võõrsil tiitlikaitsjale Philadelphia Eaglesile 16:20. Hunt andis kohtumise järel intervjuu, kus puudutas erinevaid teemasid. Edasise edu valem on Hundi sõnul väikestele detailidele tähelepanu pööramine.

Coltsi kaitseliinile langenud suurest koormusest. «Oli väsitav tõesti, aga oleme säärasteks katsumusteks valmistunud alates aprillist, kui toimus esimene treeningkogunemine. Aga jah, kaitsel oli palju tööd, sest Eagles valdas palli umbes 40 minutit (normaalaeg kestab NFLis 60 minutit - toim). Pidime mängima iga episoodi, nagu see oleks viimane.»

Vastaste mängujuhi Carson Wentzi survestamisest. «Eesmärk oli tekitada Wentzis ebamugavust ja siis vaadata, kas ta riskib surve alla sattudes ründeliini kaitsvast taskust väljumisega. Ta tõestas, et on väga hea mängija – võttis riskid siis, kui neid oli vaja võtta. Meie töö oli jätkata tema survestamist.»

Coltsi stabiilselt heast kaitsemängust. «Väga tähtis, et suudame kaitses esineda järjekindlalt. Peame selle seeriaga jätkama. Tuleb pöörata tähelepanu väikestele detailidele, et hoog püsiks läbi terve hooaja. Lõpuks peab sellest pingutusest tõusma kasu ka rünnakul.»

Kaitsepartnerite Darius Leonardi ja Clayton Geathersi headest esitustest. «Mul on privilieeg näha lähedalt neid tegutsemas. Kui proovin pallini jõuda ja näen, et Clayton Geathers kellegi maha niidab, on see ilus vaatepilt ja hea tunne!»

Coltsil on kirjas üks võit ja kaks kaotust, neljandas voorus võõrustatakse pühapäeval Houston Texansit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles