Williams treenerile: kuidas sa tunnistad üles midagi, mida ei juhtunud? (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams pidas tulise sõnavahetuse pukikohtunik Carlos Ramosega, mis tõi talle kolm järjestikust karistust.
Serena Williams pidas tulise sõnavahetuse pukikohtunik Carlos Ramosega, mis tõi talle kolm järjestikust karistust. Foto: Danielle Parhizkaran/Usa Today Sports/Scanpix

USA lahtiste finaalis dramaatiliselt kaotanud ning kohtunikku vargaks sõimanud Serena Williams ei mõista, kuidas sai tema treener üles tunnistada reeglitevastase juhendamise, kui sellist asja tegelikkuses ei toimunud.

Williams teenis USA lahtiste finaalis karistuse, sest matšil õigust mõistnud kohtuniku hinnangul sai Williams käemärkidega juhiseid tribüünil olnud treenerilt Patrick Mouratoglou’lt. 48-aastane Prantsusmaa tennisetreener tunnistas pärast matši, et püüdis tõepoolest Williamsit aidata.

Ameeriklannast tennisistile on tema treeneri jutt aga arusaamatu. «Ma lihtsalt ei mõista, millest ta rääkis. Meil ei ole signaale, meil pole kunagi olnud signaale, aga tema ütles, et tegi kätega liigutuse. Seega on ta inimestele öelnud, et ta juhendas mind. Ma ei mõista teda, miks ta peaks sellist asja ütlema?» rääkis Williams.

Williamsilt küsiti ka, kas ta kahetseb oma reaktsiooni juhtunule, kuid ameeriklanna jättis sellele küsimusele vastamata. Küll aga tahab ameeriklanna juhtunu unustada. «Näengi praegu kõige rohkem vaeva selle nimel, et sellest üle olla,» ütles Williams.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles