Postimehe video: vanameister Robin van Persie tõi Feyenoordile magusad võidupunktid

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollandi jalgpallimeistrivõistluste kuuendas mängudevoorus teenis eile napi võidu Rottterdami Feyenoord, kes alistas vanameister Robin van Persie tabamusest koduväljakul 1:0 Utrechti.

Kohtumise ainus värav sündis 87. minutil, kui van Persie suunas palli peaga võrku Jeremiah St. Juste tsenderdusest. Tegu oli 35-aastase van Persie viienda tabamusega sellel hooajal Hollandi meistrivõistlustel. Eelmisel hooajal jäi Hollandis endise Londoni Arsenali, Manchester Unitedi ja Istanbuli Fenerbahce ründaja arvele kokku viis tabamust.

Eile läksid omavahel veel vastamisi liigatabeli kaks esimest meeskonda, kui valitsev meister Eindhoveni PSV alistas koduväljakul 3:0 Amsterdami Ajaxi. Sihile jõudsid Gaston Pereiro 21., Luuk de Jong 24. ja Hirving Lozano 34. minutil.

Zwolle teenis Rick Dekkeri 30. minuti väravast võõral väljakul 1:0 võidu Emmeni üle ning Alkmaari AZ sai samuti võõral väljakul 3:1 (27. Oussama Idrissi, 76. Fredrik Midtsjo, 90. Adam Maher – 25. Julian Chabot) jagu Gröningenist.

Tabelitipp kuue vooru järel: PSV 18 punkti, Ajax 13 p, Feyenoord 13 p, Heracles 13 p, AZ 11 p, Venlo 11 p.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles