Inglismaa meedia: Ragnar Klavan võib veel Liverpooli aidata

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cagliari Calcio keskkaitsja Ragnar Klavan.
Cagliari Calcio keskkaitsja Ragnar Klavan. Foto: Cagliari Calcio

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja ja kapten Ragnar Klavan lahkus sellel suvel Liverpoolist Cagliarisse, kuid Inglismaa meedia sõnul võib eestlane oma endisele koduklubile veel abikäe ulatada.

Nimelt on Liverpool huvitatud Cagliari ja Itaalia noortekoondise poolkaitsja Nicolo Barella soetamisest. Inglismaa väljaanne Express kirjutab, et Klavani üleminek Cagliarisse tugevdas Liverpooli suhteid Itaalia klubi(de)ga ja eestlane võib olla Jürgen Kloppi suuvooder, et Barellale Liverpooli-mõtted pähe panna.

Väidetavalt on Barella palkamisest huvitatud veel mõlemad Milano suurklubid Inter ja Milan ning Liverpooli liigarivaal Tottenham Hotspur. Barella kuljes ripub hinnalipik suurusega 40 miljonit eurot. Käimasoleval hooajal on 21-aastane itaallane mänginud kõik Cagliari liigamängud (1 võit, 2 viiki, 2 kaotust) algusest lõpuni ja löönud ka ühe värava.

Barella rääkis eelmisel nädalal väljaandele Gazzetta dello Sport, et mängiks meeleldi Inglismaa kõrgliigas ja tutvuks Cleveland Cavaliersi korvpalluri LeBron Jamesiga, kes teadupärast Liverpooli jalpgalliklubis aktsiaid omab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles