Video: Šveitsi jalgpallifännid protesteerisid e-spordi vastu roppude loosungite ja väljakule loobitud esemete abil

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fussball - BSC Young Boys - FC Basel Bern, 23.09.2018, Fussball Super League, Saison 2018/2019, BSC Young Boys - FC Basel, Schiedsrichter Fedayi San im Gespr
Fussball - BSC Young Boys - FC Basel Bern, 23.09.2018, Fussball Super League, Saison 2018/2019, BSC Young Boys - FC Basel, Schiedsrichter Fedayi San im Gespr Foto: imago sportfoto / imago/Manuel Winterberger

Šveitsi tippmeeskondade Young Boys'i ja Baseli toetajad otsustasid protesteerida meeskondade e-spordiga seotud investeeringute vastu.

Stade de Suisse'l toimunud kohtumine Young Boys'i ja Baseli vahel peatati 15. mänguminutil, kui mõlema klubi toetajad hakkasid väljakule loopima mängukonsoolide pulte ja tennisepalle. Seejärel rulliti lahti suur plakat, mis kujutas endast pausi sümbolit.

Lisaks sellele riputati välja ka loosungid, mis tegid ropult selgeks jalgpallimeeskondade toetajate viha e-spordi vastu. Vaatamata kõigele sellele, on meeskonnad ise veendunud, et e-sporti tuleb investeerida ning otsused olid õiged.

Mäng ise lõppes Young Boys'i suureskoorilise 7:1 võiduga Baseli üle, kusjuures Young Boys oli vaid mõne päeva eest saanud Meistrite liigas Manchester Unitedilt 0:3 kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles