Ogier' avalikustab väidetavalt oma tulevikuplaanid juba lähipäevadel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: LAVadinho / imago/PanoramiC

Viimastel hooaegadel M-Spordi ridadesse kuulunud Sebastien Ogier üleminek Citroeni tundub olevat nüüdseks vaid päevade küsimus.

Motosport Week vahendab, et Ogier peaks avaldama tõe oma tuleviku osas juba lähipäevadel. Prantslane on teatanud, et antud leping saab olema tema karjääri viimane, aga usutakse, et selllel võib pikkust olla kuni kolm aastat.

«Päev, millal otsuse langetan, on jõudnud lähedale. Olen kogunud kõiksuguse informatsiooni, mida vaja, et otsus teha. Varsti avaldan ma ka oma lõpliku otsuse,» rääkis Ogier meeskonna avaldamisest.

Citroeni meeskonna pealik Pierre Budar väidab ise aga, et kiirustamiseks pole põhjust: «Meil ei ole paika pandud mingit ajakava oma plaanide tutvustamiseks. Saan teile vaid seda öelda, et see toimub kas järgmisel nädalal või järgmisel kuul. Me peame enne kõikides asjades kokkuleppele jõudma, kui see on saavutatud, avalikustame ka kõik uudised.»

Kui Budarilt küsiti, kas ta eelistab Ogier'd ja temale eeldatavalt pakutavat kolme aastast lepingut, vastastas Ciroeni meeskonna pealik vaid kavalalt: «Eks me näeme seda tulevikus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles