Zopp piirdus Prantsusmaal kõigest avaringiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: Susanne Hübner, Susanne Huebner / imago/Hübner

Prantsusmaal Orleansis toimuval 127 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga ATP Challenger sarja kuuluval tenniseturniiril piirdus Jürgen Zopp (ATP 124.) vaid avaringiga.

Zopp kohtus avaringis prantslase Quentin Halysega (ATP 146.), kes suutis tund ja 42 minutit kestnud mängu lõpuks oma kasuks kallutada ja kohtumise 4:6, 6:1, 3:6 võita.

Esimeses setis oli kohtumine küllaltki võrdne, aga otsustaval hetkel suutis prantslane end paremast küljest näidata. Teises geimis oli aga Zopp omakorda Halysest täielikult üle ja võttis kindla setivõidu, loovutades prantslasele vaid ühe geimi.

Kolmas sett algas taas tasavägiselt, kuid 2:2 viigiseisult suutis Halys võita kolm geimi järjest ja nii ei suutnud Zopp enam tagasi mängu saada, kaotades lõpuks siiski ka mängu kolmanda seti. Statistiliselt jäi Zopp prantslasele alla peamiselt murdepallide realiseerimises – Halys realiseeris viiest pallist kolm, Zopp kümnest kolm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles