Saksamaa koondise maailmameistriks aidanud Götze võib liituda Liverpooliga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Götze
Mario Götze Foto: Kirchner/David Inderlied / imago/Kirchner-Media

Saksamaa jalgpalli imelaps olnud Mario Götze pole viimastel aastatel suutnud oma karjääri joonde saada ja nii on ta raskustes ka vanas koduklubis Dortmundi Borussias. Götze meeskonnakaaslane seostab sakslast tuleviku osas Liverpooliga.

Götze pole leidnud pärast 2014. aasta MMi finaalis löödud võiduväravat oma tavapäraselt head vormi. Götzet räsisid ka vigastused, mis piiras tema võimalusi treenida ja anda endast maksimumi. Pärast vigastuste ületamist ei suutnud sakslane läbi lüüa Müncheni Bayernis, kuid Dortmundi mängima asudes ei ole ta oma kohta leidnud ka selle klubi koosseisus.

Götze jäi eemale Saksamaa kõrgliiga kohtumisest Hoffenheimi vastu, kus ta koosseisu ei mahtunud. Seejärel sai ta oma võimaluse Meistrite liigas Club Brugge vastu, mis tal samuti ebaõnnestust. Pärast halba esitust lausus Götze väljaandele Kicker, et tema jaoks on olukord tõeliselt keeruline.

«Ma olen tõesti keerulises olukorras. Ma ei suuda endast kogu seda negatiivsust ja kriitikat eemale tõrjuda,» lausus murelik Götze.

«Võib-olla oleks sellest kasu, kui ta talvel üldse Saksamaa kõrgliigast lahkuks. Ta saaks mängida kuskil, kus pole tema kohta nii palju meediakära ja see aitaks tal oma karjääri uuesti korda seada. Jürgen Klopp peaks teda hästi teadma ja Götze peaks Liverpooli vägagi hästi sobima,» arvas sakslase meeskonnakaaslane Kevin Grosskreutz.

Götze mängis Dormundis ka aastatel 2009-2013, kui meeskonna peatreener oli just nimelt Klopp. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles