Järelvaadatav: suur saatesari «Mürka: viimane lahing» saab avapaugu Venemaal (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 eetrisse jõuab 12-osaline saatesari «Mürka: viimane lahing», mille avaosa on nüüd järelvaadatav. Sarja jooksul käib Eesti läbi aegade nimekaim korvpallur Martin Müürsepp läbi oma endised mängupaigad ja kolleegid, et kutsuda viimased aasta pärast Tallinnas toimuvale suurele lahkumismängule.

Avaosas külastab Müürsepp eurokarikaid ja Venemaa meistritiitleid võitnud Valentin Kubrakovi ja Aleksei Savrasenkot, kellega mängiti koos Venemaal vastavalt Permi Ural Greatis ja Kaasani UNICS-is ning Moskva CSKA-s. Mürka sõidab koos Kubrakovi ja Savrasenkoga kalavetele, käib ära trennis ja laulab sõpradega Krasnodari ööelus karaoket.

Intervjuudes avavad Martini ja ta karjääri tausta ema Hilja Volter, parim sõber ja endine korvpallur Tair Tenno, kolleegist treenerid ning endised koondisekaaslased Gert Kullamäe ja Aivar Kuusmaa.

«Mürka: viimane lahing» saatejuht on Marko Kaljuveer ja režissöör Sander Allikmäe. Müürsepa lahkumismängu sooduspiletid on Piletilevis müügis aasta lõpuni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles