Reali tähte ootab ootamatu operatsioon

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isco võtab lähitundidel kaalus ühe pimesoole jagu alla.
Isco võtab lähitundidel kaalus ühe pimesoole jagu alla. Foto: imago/Gribaudi/ImagePhoto/Scanpix

Madridi Reali staari Iscot ootab ees operatsioonilauale minek. Kuningliku klubi fännid ei pea mehe tervise pärast liigselt muretsema – talt lõigatakse kõigest välja pimesool. Küll aga tähendab see, et Isco ei saa Reali aidata homses liigamängus Sevillaga.

Sevilla on viimasel ajal olnud niigi taak Reali turjal, sest viimasest neljas mängust võõral väljakul on kaotatud kolm. Viimati võitis Real Sevillas aastal 2015!

Sel nädalal mängitakse Hispaania liigas ära suisa kaks vooru ja juba laupäeval ootab ees Madridi derbi ehk esimest korda pärast Tallinnas toimunud superkarikafinaali saavad omavahel kokku Real ja Atletico. Isco osalemine selleski mängus on suure küsimärgi all.

«Kui mängija on rivist väljas, on see alati halb uudis ja me soovime talle kiiret paranemist,» sõnas Isco kohta Reali peatreener Julen Lopetegui ja lisas, et ta pole oma hoolealusega rääkida saanud, kuna too läheb iga hetk lõikusele. «Meil on hea meeskond ja keegi teine peab lihtsalt mängima. Teistel palluritel on minu täielik usaldus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles