Flora peatreener Henn Levadia võiduväravast: neljas kohtunik ütles, et tema poleks sealt viga andnud

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora peatreener Jürgen Henn.
FC Flora peatreener Jürgen Henn. Foto: Raul Mee

FC Flora kaotas Eesti jalgpalli karikavõistluste kaheksandikfinaalis 1:2 Levadiale hilisest väravast. Flora peatreener Jürgen Henn ei olnud tulemusega selgelt rahul.

«Kui mängu vaadata, oli võrdselt kinnine mäng. Levadia võttis eelmisest kohtumisest õppust, nad polnud nii julged ja ründavad. Ehitasime ise endale rumala värava, natuke Henrik Pürgi kooliraha,» kommenteeris Henn kohtumist.

«Karistuslöök oli 50-50 olukord. Ma ei tea kas seal viga oli, neljas kohtunik ütles, et tema poleks viga andnud aga löök oli hea. Lisaaja peale ei jõudnud veel mõelda. üritasin mõelda, kas meil on võimalik see 90 minutiga ära otsustada, aga siis tuli see karistuslöök,» rääkis Henn oma nägemusest seoses Levadia võiduvärava olukorraga.

«Zakaria on palju mänginud, tal oli tagareiega probleeme ja kuna hooaeg läheb edasi siis ei tahtnud me riske võtta ja võtsime ta välja. Kevin Aloed asendanud Anselmi Mikael Nurmela mängis seetõttu, et Aloe läheb oktoobris sõjaväkke ja asendust on vaja proovida,» rääkis Henn otsustest seoses mängijatega.

Mängu lõpus leidis aset ka üks intsident Flora fännide ning meeskonna väravavahi Mait Toomi vahel, millest Henn täpselt rääkida ei osanud: «Mingi sõnelus oli fännide ja Toomi vahel. Läksin fännide käest küsima, et mis juhtus ja üritasin neid rahustada. Tundub, et mingi teema oli seal, aga hetkel ei julge täpsemalt öelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles