Levadia peatreener Rogic pärast võitu Flora üle: väärisime seda võitu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogic.
Tallinna FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogic. Foto: Tairo Lutter / Postimees

FCI Levadia kohtus Eesti jalgpalli karikavõistluste kaheksandikfinaalis FC Floraga, kes hilisest väravast 2:1 alistati. Levadia peatreener Aleksandar Rogic oli tulemusega mõistagi rahul. 

«Olin tänase mängu üle väga uhke, Minu meeskonna mängijad mängisid nii nagu mina tahtsin, et nad mängiksid. Näitasime head sisu, mida selliste mängude puhul vaja on. Me loomulikult ka austasime vastast, aga õnneks mitte liigselt,» rääkis  Rogic.

«Mängisime täna hea mängu ja usun, et me väärisime seda võitu. Kõik mis me täna tegime väljakul oli totaalselt vastupidine eelmisele mängule, kui me Florale kaotasime. Peamegi üritama leida uusi lahendusi,» selgitas Rogic olukorda.

«Mulle tallinna derbi meeldib - hea väljak, hea atmosfäär ja kaks head meeskonda. Olen harjunud suurte derbidega, nendel on minu jaoks suur tähendus. Minu arust aitavad sellised kohtumised see kohalikku jalgpalli arendada,» rääkis Rogic sellest, miks talle seesugused derbid meeldivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles