Video: imelise karistuslöögi abil penaltiseeriani jõudnud Derby County alistas liigakarikas Manchester Unitedi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Wilson.
Harry Wilson. Foto: ANDREW BOYERS / REUTERS

Manchester United kohtus Inglise liigakarika kohtumises Inglismaa esiliiga klubi Derby Countyga, kelle peatreeneriks on Chelsea legend Frank Lampard. Suure üllatusena kaotas United ülipingelises penaltiseerias Derby'le ning langes liigakarikast välja.

Kohtumise algus tõotas Unitedile kerget mängu, kui juba kolmandal minutil leidis Jesse Lingard kastis sööduga üles Manuel Mata, kes palli väravasse lükkas ja Unitedi kohe juhtima viis. Siiski ei suutnud United Derby't täielikult loputama hakata.

Vaatamata hulgalistele võimalustele Unitedi poolelt viigistas Liverpooli meeskonnast Derby'sse laenule saadetud Harry Wilson oivalise karistuslöögiga seisu 1:1 peale. Seejärel muutus Unitedi seis veelgi halvemaks, sest meeskonna väravavaht Sergio Romero tõrjus pealelööki väljaspool karistusala ja teenis sellega punase kaardi.

10-meheline United suutis siiski luua häid võimalusi ja korra tabas ka Romeo Lukaku posti, aga arvulises vähemuses olnud United jäi 85. minutil kaotusseisu, kui Jack Marriott tagasi põrkunud palli peaga väravasse saatis.

United ei olnud veel oma viimast sõna ka siis öelnud, sest mängule lisati kuus lisaminutit ja viiendal lisaminutil suutis Marouane Fellaini peaga löögile saada. Löök maandus värava vasakus nurgas ning nii viis Fellaini Unitedi penaltiteni.

Ülipikas penaltiseerias sooritati järjepanu 15 resultatiivset penaltit. Kui penaltiseeria oli jõudnud Derby poolt vaadates seisuni 8:7, asus Unitedi poolt otsustavat penaltit lööma Phil Jones, kelle löögi Scott Carson tõrjus ja nii Derby edasi järgmisesse ringi aitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles