Miks jäljendas Manchester Unitedi kukutanud noormees Torrest?

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres ja Harry Wilson
Fernando Torres ja Harry Wilson Foto: SCANPIX

Derby Countys mängiv 21-aastane Harry Wilson mängis suurt rolli selles, et tema koduklubi alistas karikavõistlustel penaltiseerias Manchester Unitedi.

Wilsoni 1:1 viigivärav sündis 59. minutil ning see oli tõeline iluvärav. Väravat tähistades jäljendas noormees aga Liverpooli endist staarründajat Fernando Torrest. Põhjust, miks ta seda tegi, pole vaja kaugelt otsida.

Esiteks kuuluvad Wilsoni mängijaõigused Liverpoolile ning ta viibib Derbys laenul. Teiseks on ta välimuselt vägagi sarnane just Torresele.

Torrese väravatähistust nimetatakse Inglismaal «Five time’iks», mis viitab klubi ajaloolisele edule Meistrite liigas. Just seda tähistust kasutas Torres mitmel korral Manchester Unitedi väravavõrku sahistades.

Wilson kommenteeris oma superväravat järgnevalt: «Koht oli keerutamiseks liiga kaugel, seega otsustasin tugevalt lüüa. Harjutan seda lööki ka treeningutel!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles