Kangert MMi 21. kohast: tundsin end sadulas ebamugavalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert MMil.
Tanel Kangert MMil. Foto: Eesti Jalgratturite Liit

Tanel Kangert teenis Austrias Innsbruckis peetud maanteesõidu MMil meeste temposõidus 21. koha. Maailmameistriks kroonitud austraallasele Rohan Dennisele kogunes kaotust 4.45,14.

«Rada oli minu meelest raskem kui esialgu ehk hinnati. Tõus oli igal juhul raske, seal ma kahjuks ei hiilanud. Tundsin ennast ratta seljas ebamugavalt, ilmselt pean asendi enne järgmist sõitu üle vaatama. Üllatavalt jõudsin paremini sõita just siledal maal. Igaljuhul on tase MM-il metsik, tänane eraldistart ja keskmine kiirus tundub veel tagantjärgigi kosmos,» võttis Kangert sõidu kokku.

Hõbedale tuli temposõidus hollandlasest tiitlikaitsja Tom Dumoulin, kes kaotas Dennisele 1.21,09 ja pronksile belglane Victor Campenaerts kaotusega 1.21,62. Grupisõit, kus on stardis ka Rein Taaramäe, on kavas pühapäeval.

«Grupisõidul oleme Reinuga mõlemad valmis raskeks sõiduks. Viimaste nädalate head sõidud lisavad Reinule kindlust ja kui sõidu käigus vaja, olen tema tarvis olemas,» kommenteeris Kangert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles