Arsenal on sunnitud maha müüma tähtsat rolli kandva poolkaitsja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron Ramsey
Aaron Ramsey Foto: DAVID KLEIN / REUTERS

Londoni Arsenali jalgpallimeeskond soovis pikendada lepingut poolkaitsja Aaron Ramsey'ga, kuid viimaste andmete kohaselt on Ramsey pakkumisest loobunud.

Arsenal üritab 27-aastat Ramsey't oma ridades hoida, aga poolkaitsja leping lõppeb tuleva aasta suvel ning hetkel Arsenal uue lepingu sõlmimisel edukas olnud ei ole. BBC andmetel on ebatõenäoline, et Arsenal uuesti temaga lepingut pikendada üritab.

Kuna Ramsey ei ole nõus uut lepingut pikendama, siis tuleb Arsenalil poolkaitsja talvel maha müüa, vastasel juhul saab mängijast 2019 aasta suvel vabaagent. BBC andmetel on Ramsey’l võimalik sõlmida uue klubiga talvel eelleping.

Ramsey liitus Arsenaliga 2008. Aastal Cardiff City’st. Ramsey on hetkel Arsenalis mängivatest jalgpalluritest kõige pikemat aega klubis mänginud jalgpallur. Poolkaitsja arvele on jäänud näiteks 2014. ja 2017. aastal Inglismaa karikavõistluste finaalis löödud võiduväravad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles