Cristiano Ronaldo pääses pikast võistluskeelust

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo sai Meistrite liigas punase kaardi.
Cristiano Ronaldo sai Meistrite liigas punase kaardi. Foto: JAVIER SORIANO / AFP / Scanpix

Juventuse ründaja Cristiano Ronaldo pääses pikast võistluskeelust, mis ähvardas teda pärast Meistrite liiga avamängus teenitud punast kaarti.

Ronaldo teenis punase kaardi Juventuse 2:0 võidumängus Valencia vastu. Mängu 29. minutil tabas Ronaldo käsi karistusalas kohavõitluse käigus Valencia kaitsja Jeison Murillo nägu, aga tegu polnud karmi veaga. Pigem nägi kohtunik aga punast kaarti väärt viga jätkuolukorras, kui Ronaldo võis Murillot püsti «aidates» teda juustest tõmmata.

Tegu oli Ronaldo karjääri esimese eemaldamisega Meistrite liigas. Juventus peab Meistrite ligias järgmise kohtumise Young Boysiga, mille Ronaldo kindlasti vahele jätma peab.  Juventuse meeskond kartis, et järgnemas on ka pikem karistus, mis tähendaks, et Ronaldo peab vahele jätma ka mängu Manchester Unitedi vastu.

Uefa avaldas täna Ronaldo osas otsuse, mis siiski säästab Portugali ründestaari ja nii pääses Ronaldo sel korral vaid tavalise punase kaardiga kaasneva ühe mängu pikkuse mängukeeluga. Nii on Ronaldo Meistrite liigas taas platsil 23. oktoobril, et mängida oma vana koduklubi Manchester Unitedi vastu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles