Mattias Käidi koduklubi omanik jõudis lähedale Wembley staadioni ostule

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wembley staadion
Wembley staadion Foto: Action Images / REUTERS / Scanpix

Mattias Käidi koduklubi FC Fulhami omanik Shahid Khan astus sammu lähemale sellele, et osta oma valdusesse Inglismaa jalgpallipühamu Wembley staadion.

Ameerika ärimees Khan on valmis staadioni eest välja käima 674 miljonit eurot ning täna sai ta ka heakskiidu staadioni ostu osas inglismaa jalgpalliliidult.

«Wembley staadioni müüki Khanile tutvustati täna Inglismaa Jalgpalliliidu istungil. Plaan investeerida kompleksi 674 miljonit eurot on nüüdseks selgitatud ja lähtuvalt sellest on Inglisma jalgpalliliit nõustunud Khani pakkumisega,» rääkis Inglismaa jalgpalliliidu eestkõneleja AFP-le.

Siiski ei piisa Fulhami omanikul kõigest jalgpalliliidu nõusolekust. Khan peab saama ka linnanõukogu hääletusel suurema enamuse, misjärel võib Khan tõesti saada Wembley staadioni omanikuks.  Hääletus toimub 11. Oktoobril.

Wembley staadion Londonis on olnud Inglismaa jalgpalli jaoks täielikuks koduks, kuna läbi aastate on seal staadionil peetud Inglismaa jalgpallikoondise kodumänge. Aastal 2007 renoveeriti staadion täielikult. Khan tahab panustada lisaks ka 370 miljonit eurot staadioni arendusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles