Postimehe video: lõpuminutitel lagunenud Benfica mängis võidu maha

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

36-kordne Portugali jalgpallimeister ja 26-kordne karikavõitja Lissaboni Benfica teenis kohalikel meistrivõistlustel nelja võidu kõrvale hooaja teise viigi.

Benfica asus võõral väljakul peetud kohtumist Chavesi vastu juba kolmandal minutil Rafa Silva väravast juhtima, kuid väljakuperemehed viigistasid 75. minutil Gevorg Ghazarjani tabamusest. Seega olid pooled väravad nähtud.

Külalised taastasid juhtohjad 84. minutil, kui jälle jõudis sihile Silva. Kolm minutit hiljem tabas Benfciat kaos, sest German Conti teenis punase kaardi ja jättis meeskonnakaaslased kümnekesi. Selle kasutas Chavez neljandal üleminutil hiilgavalt ära, kui lõppseisu vormistas Ghazarjan.

Benfcia hoiab meistrivõistlustel 14 punktiga esikohta, kuid lähikonkurendid Braga (13 punkti), Porto (12), Rio Ave (10), Sporting (10) ja Maritimo (10) pole veel kuuenda vooru kohtumist pidanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles