Laskesuusataja Meril Beilmanni blogi: kes ma selline olen?

Meril Beilmann
, Laskesuusataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe spordiveebi värske blogija, laskesuusataja Meril Beilmann teel Obertilliachis toimuvasse treeninglaagrisse.
Postimehe spordiveebi värske blogija, laskesuusataja Meril Beilmann teel Obertilliachis toimuvasse treeninglaagrisse. Foto: Erakogu

Ilmselt teab igaüks, mis tunded sind valdavad, kui seisad külma veekogu ääres ja pead vette hüppama. Mis sest, et esimene samm võib tihtipeale olla väljakutse, on siiski kõige parem viis ilma pikema juurdlemiseta julge hundi kombel hüpe ära teha.

Enamasti kujuneb lõppemotsioon ikka positiivseks ja karastavaks. Postimehe veergudel blogiga alustamine on minu jaoks üsna sarnane sellele eelpool kirjeldatud tundele - see on midagi päris uut ja teistsugust, seega on parem väljakutse kähku vastu võtta ja algust teha.

Olen Meril Beilmann, 23-aastane, elurõõmus ning indu täis sportlane ja üliõpilane. Noore ja veel areneva sportlasena annan endast kõik, et jõuda tippu minu vaieldamatul meelisalal – laskesuusatamises. Mis mind selle juurde eriti tõmbab: kahe nii erineva ala kombinatsioon, põnevus, pingutus ja ettearvamatus!

Samas pole see muidugi eriline meelakkumine, vaid eesmärgistatud töö ja eluviis, milles on tundide, nädalate, kuude ja aastate kaupa pühendumust, treeninguid ning laagreid. 10-aastase väikese tüdrukuna suusatrenni minnes ei osanud ma küll oodata, et esialgsest vahvast hobist võiks hiljem saada minu igapäevaelu ja eneseteostusviis. Mõned aastad hiljem tehtud otsuses ka relv rajale kaaslaseks kaasa haarata, pole ma siiani veel kordagi kahelnud. Sport koos oma võlude ja valudega on ja jääb minu suureks osaks.

Blogiga tahan anda lugejatele võimaluse heita pilk minu sportlikku igapäevaellu ja avada just seda poolt sportlase elust, mis jääb enamasti tulemuste ja meediakajastuste tahaplaanile.

Võtan teid blogi vahendusel kaasa laagritesse ja võistlustele ning jagan oma mõtteid, muljeid ja kogemusi, mida sporditeelt siiani saanud olen ja mis tulevikus veel ees ootamas on. Samuti kirjutan teemadel, mis mind puudutavad või on lihtsalt südamelähedased.

Loodan, et tulevased postitused pakuvad huvi, meelelahutust või annavad inspiratsiooni nii mõnelegi spordihuvilisele.

PS! Kui sind huvitab mõni konkreetne teema, tahaksid midagi küsida või lihtsalt tagasisidet anda, siis kirjuta oma mõtted kommentaaridesse või otse mulle aadressil meril.beilmann@biathlon.ee.

Laskesuusataja Meril Beilmann.
Laskesuusataja Meril Beilmann. Foto: Hendrik Osula

Meril Beilmann

  • 23-aastane laskesuusataja.
  • Murdmasuusatamisega alustas 10-aastaselt, püssi võttis kaaslaseks 14-aastaselt.
  • Maailmameistrivõistluste debütandina 2016. aastal läbis terve MM-i 100% lasketäpsusega.
  • Noorte MMi 6. koht sprindis.
  • Hooaja 2017-18 IBU Cupil 10. koht jälitussõidus ja 13. koht sprindis, MK-etapil 40. koht sprindis.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles