Ameeriklanna süüdistab Cristiano Ronaldot jõhkras vägistamises, vaikimine olevat kinni makstud (9)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: MARCO BERTORELLO / AFP / Scanpix

Maailma kuulsaim jalgpallur Cristiano Ronaldo on langenud järjekordse ahistamissüüdistuse küüsi, kuid näib, et seekord on lugu karmim kui muidu. Nimelt väidab ameeriklanna Kathryn Mayorga, et Ronaldo vägistas ta 2009. aastal Las Vegases ning maksis talle see järel vaikimise eest 375 000 dollarit.

Mayorga tuli väitega advokaatide vahendusel lagedale tegelikult juba kevadel, kuid nüüd on ta Saksamaa väljaande Der Spiegel veergudel ise esimest korda suu avanud. Ajakirja väitel on seatud kahtluse alla Nevadas sõlmitud kohtuvälise kokkuleppe seaduslikkus.

Tänaseks 34-aastase Mayorga väitel vägistas Ronaldo oma hotellisviidis teda anaalselt. Pärast vahekorda olevat jalgpallur küsinud, kas naisel on valus, ning öelnud: «Ma olen hea mees. Kui üks protsent minust välja arvata.»

Ronaldo on süüdistusi eitanud, väites, et vahekord toimus vastastikusel nõusolekul. Mayorga nõue põhineb osaliselt dokumendil, kus Ronaldo kirjeldab juhtunut oma sõnadega. Seal ütleb portugallane väidetavalt aga järgmist: «Naine ütles korduvalt «ei» ja «lõpeta».»

Der Spiegel kirjutas süüdistustest esmakordselt juba pooleteise aasta eest. Toona põhines artikkel vilepuhujate platvormi Football Leaks kaudu avalikuks saanud infol.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles