Ränk õnnetus: golfi tippturniiril löödi noorele naisele kogemata palliga näkku

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus Ryder Cupil: tugev löök tabas pealtvaatajat.
Õnnetus Ryder Cupil: tugev löök tabas pealtvaatajat. Foto: GERRY PENNY / EPA / Scanpix

Golfi võistkondlikul Ryder Cupil leidis aset verine ja õnnetu vahejuhtum, kui Brooks Koepka löödud pall tabas ühte pealtvaatajat näkku.

Koepka avalöök kuuendal rajal ebaõnnestus pisut ja kaldus griinist vasakule publiku hulka. Rahvasummas seisnud noor naine sai palliga tabamuse parema silma alla. Sündmuskohale kiirustanud Koepka, keda juhtunu ilmselgelt vapustas, kinkis kanderaamil minema viidud naisele oma autogrammiga kinda.

«Tundus, et see oli valus tabamus. Tal jooksis näost verd. Pall tabas teda vist täpselt silma, loodetavasti ei saanud nägemine kahjustada,» sõnas Koepka murelikult. «Ei ole üldse meeldiv tunne, tahtsin võimalikult kiiresti tema juurde jõuda, et näha, mis juhtus. Raske on palli lendu kontrollida, eriti kui löögil on pikkust 300 jardi. Võid ju karjuda, et ettevaatust, aga nii kaugelt ei kuule seda keegi.»

European Touri kõneisik kinnitas, et õnneks ei saanud naine tõsiselt vigastada. Ta viidi küll haiglasse, ent seda vaid kontrolli mõttes. Koepka ei suutnudki aga end koguda ning eksis õnnetuse järel mitu korda üsna lihtsatel löökidel. 

Ryder Cupi juhib avapäeva järel 5:3 Euroopa, kusjuures enne lõunat läks USA meeskond 3:1 ette. Pärastlõunal vastasid eurooplased aga sellega, et võitsid kõik neli kavas olnud vastasseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles