Video: Sappinen lõi Hollandis jälle värava, vastase väravavaht eksis rängalt

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Sappinen.
Rauno Sappinen. Foto: FC Den Bosch / Instagram

Eesti jalgpallikoondise ründaja Rauno Sappinen on Hollandi esiliigas jätkuvalt suurepärases hoos, sest suvel Den Boschiga liitunud mees lõi seitsmendas liigamängus juba oma neljanda värava sel hooajal.

Tõsi, AZ Alkmaari duubli vastu 7. minutil skoori avanud eestlane sai sedapuhku tõhusat abi vastaste väravavahilt, kes karistusalast välja tõtanuna palli Sappinenile otsekui kandikul ette andis.

Avapoolaja võitis Den Bosch 1:0. Kodumeeskond kasvatas edu 58. minutil, kui Sven Blummel tegi seisuks 2:0. Kolmanda värava lõi 75. minutil Imran Oulad Omar. Viimastel minutitel jõudis ka Jong AZ veel auväravani, kuid kodumeeskonna võitu see enam ei vääranud. Sappinen viibis platsil kõik 90 minutit. 

Den Bosch on liigatabelis seitsmest mängust saadud kolme võidu, viigi ja kolme kaotusega 11. kohal. Tabel on aga ülitihe ning liidrist Go Ahead Eaglesist jäädakse maha vaid kuue punktiga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We gaan de kleedkamers in. Tussenstand: 1-0 ?? #DBOJAZ

A post shared by FC Den Bosch (@mijnfcdenbosch) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles