Narva Trans seljatas Kuressaare ja jätkab kindlalt europileti jahti

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva Transi mängijad.
Narva Transi mängijad. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Jalgpalli Eesti meistriliigas alistas Narva Trans koduväljakul Kuresssaare ja püsib kindlalt neljandal tabelireal, mis tõenäoliselt annab sarnaselt tänavusele hooajale ka uuel aastal koha eurosarjas.

Trans asus juba 19. minutil Sander Seemani omaväravast juhtima, kuid vaid kolm minutit hiljem viigistas penaltipunktilt Sander Laht. Viigiga lõppenud avapoolaja järel naasis pausilt paremini Trans, sest 47. minutil viis Eduard Golovljov nad uuesti 2:1 juhtima ja selle skooriga mäng ka lõppes.

Liigatabelis on Transil 55 punkti, kolmandal kohal olevast Florast jäädakse maha kümne punktiga, ent lähimat jälitajat Paide Linnameeskonda edestatakse juba 16 punktiga. Arvestades, et Paidel on pidada veel seitse mängu ehk laual on 21 punkti, võib Trans neljandat kohta juba praktiliselt enda omaks pidada.

Europääsme teenimiseks on karikasarjas veerandfinaali ehk kaheksa parema hulka jõudnud Transil kolm võimalust: karika peavad võitma kas nemad ise, kaheksandikfinaalis Flora alistanud Levadia või lisaajal Tallinna Kalevist jagu saanud Nõmme Kalju. Levadial ja Kaljul on eurokoht liigas esikolmikusse mahtumisega tagatud. Meistriliiga meeskondadest on karikasarjas lisaks nimetatutele veel konkurentsi jäänud Tartu Tammeka ja Paide Linnameeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles