Söör Mo Farah sai sportlaskarjääri kõige häbiväärsema kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mo Farah on talle au ja kuulsust toonud kergejõustikustaadionid selja taha jätnud ja keskendub nüüd maratonidele.
Mo Farah on talle au ja kuulsust toonud kergejõustikustaadionid selja taha jätnud ja keskendub nüüd maratonidele. Foto: Richard Sellers/AP/Scanpix

Inglismaa populaarses komöödia- ja spordisaates A League of Their Own käis sel nädalal külas neljakordne olümpiavõitja ja kuuekordne maailmameister söör Mo Farah. Ülitituleeritud kergejõustiklane avaldas sealjuures hiljuti saadud karjääri kummastavaima kaotuse, mille ta sai oma tütarde silme all.

Farahi kaksikutest tütarde Aisha ja Amani koolis toimus hiljuti spordipäev, kus stardijoonele pandi ka isad. Jooksudistantsi pikkuseks oli 60 meetrit. «Ma läksin sinna kohale ja olin võistluseks valmis,» meenutas nüüd maratonile keskenduv Farah. «Ilmusin sinna eeldades, et võidan selle ära. Sain peksa. Jäin kolmandaks. Ja mitte ainult – mingil tüübil olid teksad jalas ja sain talt ikka koslepi,» naeris mees.

Sealjuures oli Ühendkuningriigi ajaloo edukaim kergejõustiklane sel päeval kõige kehvem Farah, sest tema tütred lõpetasid oma jooksus esimese ja teisena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles