Video: McIlroy sattus fänniga sõnasõtta

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rory McIlroy fänniga suhtlemas.
Rory McIlroy fänniga suhtlemas. Foto: PAUL CHILDS / REUTERS

Prantsusmaal jätkuval Ryder Cupi golfiturniiril hoiab Euroopa koondis kahe mängupäeva järel USA meeste ees 10:6 eduseisu. Vana maailma meeskonna nimekaimal staaril, Rory McIlroyl, oli hea päev, mis kätkes endas aga ka sõnelust pealtvaatajatega.

Pärast seda, kui McIlroy oli kolmandal rajal löönud kauni birdie ehk saanud kirja ühe löögi alla pari, pöördus mees publiku, täpsemalt ühe tema kallal aasinud fänni poole ja lasi häälepaelad valla. «Kes ei oska puttida? Kes ei oska puttida? Mina oskan puttida. Mina oskan puttida. F***** läheb!» kisas britt.

Golfing Digest toob samas välja, et kui Ryder Cup välja jätta, siis oli fännil tegelikult õigus – viimase kolme aasta lõikes on McIlroy puttingutäpsuses alles maailma 121 (!) profimängija.

F-tähega algavaid neljatähelisi sõnu lendas eilsel võistluspäeval ohtralt. Teiste seas ropendas telekaamerate ees pärast untsuläinud lööki ka legendaarne Tiger Woods. Alles nädal tagasi üle viie aasta võidulainele naasnud Woodsil on üldse käsil niru turniir, sest ta on kaotanud kõik kolm senist vastasseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles