Postimehe video: Bundesligas löödi kahes mängus kümme väravat, neist (vähemalt) neli mammut!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas peeti eile kokku kuus kohtumist, kuid meie keskendume tipphetkedes neist kahele kõige resultatiivsemale. Wolfsburg viigistas 2:2 Mönchengladbachi Borussiaga ning Dortmundi Borussia tuli võõral väljakul Leverkuseni Bayeri vastu välja 0:2 kaotusseisust ja võitis lõpuks 4:2.

Võit tõstis Dortmundi ka Bundesliga liidriks – kuue vooruga on neil kirjas 14 silma – punkte on kaotatud viikidele Hoffenheimi (1:1) ja Hannoveriga (0:0). Tabelitipus edestatakse aga ühe punktiga Saksamaa suurimat klubi, Müncheni Bayernit, kes on juba kaks mängu võiduta: esmalt viigistati kodus Augsburgiga 1:1 ja reedel vannuti ootamatult 0:2 Berliinis alla sealsele Hertale.

Bayerni jaoks ootab koduliigas ees korralik katsumus ka järgmisel nädalavahetusel, kui võõrustatakse praegu neljandal kohal paiknevat Mönchengladbachi. Printsipiaalne vastasseis Dortmundiga ootab sel hooajal esmakordselt ees alles 10. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles