Kontaveit alustab Pekingis kogenud sakslanna vastu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: SIPA ASIA/SIPA/Scanpix

Anett Kontaveit teenis Wuhani turniiri teise kohaga ära otsepääsme juba sel nädalavahetusel alanud 4,5 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga Pekingi turniiri teise ringi. Nüüd on selge ka eestlanna vastane: esimest korda karjääri jooksul kohtub Kontaveit 30-aastase sakslanna Laura Siegemundiga.

Hetkel maailma edetabelis alles 141. kohal asetsev Siegemund pääses Pekingis avaringist edasi tänu Darja Kasatkina vigastusele. Venelanna andis loobumisvõidu, kui tabloolt vaatasid vastu vastase 6:3, 4:2 edunumbrid.

Sakslanna koht maailma edetabelis ei peegelda tema tegelikku taset. Oma karjääri jooksul on Siegemund võitnud kokku kaks WTA-turniiri: kaks aastat tagasi Bastadis ja mullu Stuttgartis.

Kontaveidi ja Siegemundi mäng peetakse Pekingis teisipäeval.

Pekingi turniir kuulub Premier Mandatory kategooriasse, mis on ühe astme võrra tugevam Wuhanist, kus Kontaveit äsja finaali jõudis. Sellest kõrgemal asetsevad vaid neli suure slämmi turniiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles