Ronaldo vastas lõpuks vägistamissüüdistustele: fake news! (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Marco Bertorello/AFP/Scanpix

Cristiano Ronaldo kommenteeris sotsiaalmeedias ameeriklanna Kathryn Mayorga väidet, et vutistaar vägistas ta 2009. aastal Las Vegases. Ilmselgelt lükkas portugallane kõik süüdistused tagasi.

«Ei, ei, ei ei, ei! Mida nad täna ütlesid, see on kõik võlts, võltsuudised (fake news – toim),» ütles Ronaldo  Der Spiegelis ilmunud artikli kohta. «Nad tahavad end minu nime kasutades reklaamida. See on normaalne. Nad tahavad minu nime öeldes kuulsaks saada, aga see käib tööga kaasas. Ma olen õnnelik mees ja kõik on hästi.»

Ronaldo esindajad on lubanud, et nad annavad Der Spiegeli eraelu puutumatuse rikkumise ja moraalse kahju tekitamise eest kohtusse.

34-aastane Mayorga väidab, et Ronaldo vägistas ta 2009. aastal oma hotellisviidis teda anaalselt. Vaikimise eest tasus Ronaldo naisele 375 000 dollarit. Ronaldo on süüdistusi eitanud, väites, et vahekord toimus vastastikusel nõusolekul.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles