Itaalia ajaleht andis Klavani poolikuks jäänud mängule hävitava hinnangu (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cagliari Calcio keskkaitsja Ragnar Klavan.
Cagliari Calcio keskkaitsja Ragnar Klavan. Foto: Cagliari Calcio

Itaalia ajaleht Corriere della Sport ei andnud Eesti jalgpallikoondise kaptenile Ragnar Klavanile pärast eilset Milano Interi ja Cagliari liigakohtumist armu, hinnates eestlast kogu mängu madalaima hindega.

Klavan sai väljaandelt kümnepallisüsteemis hindeks 4 ja avaväravaga lõppenud olukorra kohta lisaks terava kommentaari: «Ehkki tal on pikkust 12 sentimeetrit rohkem kui Lautaro Martinezil (186 vs 174), lasi endale peaga värava lüüa. Tema liikus nagu mängumehike lauajalgpallis, Martinez aga nagu Playstationil.»

Tõele au andes vaevas Klavanit avapoolajal vigastus, mille tõttu ta 45 minuti möödudes ka välja vahetati. Cagliari peatreener Rolando Maran kinnitas pärast kohtumist, et tegu oli sundkäiguga. Ükski Cagliari mängija ei saanud Carriere dello Sportilt kõrgemat hinnet kui 6, mängu parimateks loeti hinde 7 pälvinud Martinez ja Interi paremäär Matteo Politano.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles