Kuusmaa: ühe välismängijaga olen ikka totaalselt ämbrisse pannud

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa.
Rapla korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Rapla korvpallimeeskond avas Eesti-Läti korvpalliliigas võiduarve, alistades võõrsil Jekabpilsi 79:69. Võitjate parimana viskas Rain Veideman 19 punkti ning lisas sellele 6 lauapalli ja 5 korvisöötu. Ervins Jonatsi arvele kanti 14 punkti, 7 lauapalli ja 5 söötu, Hunter Mickelson viskas samuti 14, Sven Kaldre 12 ja Indrek Kajupank 11 punkti.

Pärast eilset avamängu Riia VEFiga, mis kaotati 68:102, andis peatreener Aivar Kuusmaa ka Rapla Facebooki-lehele intervjuu, kus märkis, et on enda meelest ühe tänavuse leegionäri valikul eksinud. Lisaks oli Kuusmaal varuks halb uudis Dominique Hawkinsi kohta, kes jääb kaheks kuni neljaks nädalaks platsilt eemale. Mees vigastas treeningul õnnetult vasaku käe pöialt.

«Mul see mängijate valik on praegu nii nagu ta on. Dominique puudub ja ühe välismängijaga olen ikka totaalselt ämbrisse pannud,» tõdes Rapla juhendaja. Kellest jutt, jättis ta enda teada. Protokolle vaadates torkab aga igatahes silma, et laupäeval VEFi vastu 14 ja poole minutiga platsilt kõik viis viset mööda saatnud ning kolm pallikaotust teinud Wadly Mompremier ei pääsenud Jekabpilsi vastu sootuks väljakule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles