Video: tennisemaailm mõistis pallipoisiga ülbitsenud tähe üksmeelselt hukka

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Verdasco sai hakkama inetu teoga.
Fernando Verdasco sai hakkama inetu teoga. Foto: AFP / Scanpix

Hispaanlane Fernando Verdasco on langenud tenniseüldsuse meelepaha alla, sest ülbitses Shenzheni turniiri poolfinaali ajal lubamatul moel noore pallipoisiga.

Verdasco leidis, et pallipoiss ei toonud talle higi kuivatamiseks õigel ajal rätikut, ehkki poiss tuli tema juurde jooksuga. Hispaanlane ei jätnud pahameelt enda teada, vaid valas selle poisi peale välja. Pukikohtunik määras talle sellise käitumise eest hoiatuse.

«Selline jama on eriti jälk,» kommenteeris videot New York Timesi tunnustatud tenniseajakirjanik Ben Rothenberg. Ajakirjanik Jeff Eisenband nimetas Verdasco käitumist tülgastavaks, The Suni ajakirjanik Duncan Wright märkis aga otsesõnu: «Täiskasvanud mees käitub nagu viimane ****. Palju õnne, Verdasco.»

«34-aastane Fernando Verdasco, kellel on õnne teenida tennist mängides 16 miljonit dollarit, sõimab vihaselt vabatahtlikku pallipoissi, kes talle piisavalt kiiresti rätikut ei toonud. Näeb tõesti hea välja,» ironiseeris kolmas Twitteri-kasutaja. Kohe tuletati ka meelde, et suvisel Hamburgi turniiril elas hispaanlane end samuti pallipoisi peal välja, lennutades oma rätiku vihaselt vastu maad.

Tennisejumal karistas Verdascot siiski kohe, sest hispaanlane jäi poolfinaalis 6:1, 3:6, 6:7 (5) alla jaapanlasele Yoshioki Nishiokale. Shenzheni turniiri kvalifikatsioonist alustanud ja maailma edetabelis alles 171. kohal olev Nishioka pani unelmate nädalale ilusa punkti, sest alistas finaalis 7:5, 2:6, 6:4 prantslase Pierre-Hugues Herberti ning võitis karjääri esimese ATP-turniiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles