Postimehe video: legendaarne van Persie lõi võidu toonud iluvärava ja nägi punast kaarti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rotterdami Feyenoord võitis Hollandi jalgpalli kõrgliigas Arnheimi Vitesse’i 2:1. Vitesse läks mängu küll Matus Bero väravast 1:0 juhtima, kuid teisel poolajal viigistas Eric Botteghin mänguseisu. Võiduvärava eest hoolitses 87. minutil legendaarne Robin van Persie

Lõpuvileks oli karjääri tippaastatel Londoni Arsenalis ja Manchester Unitedis mänginud van Persie juba riietusruumis, sest talle näidati punast kaarti. Mängu lõpetas Feyenoord siiski enamuses (!), sest 63. minutil oli Vitesse’i ridadest eemaldatud Thomas Bruns ja viiendal üleminutil teenis teise hoiatuse Danilho Doekhi.

Feyenoord jätkab liigas kolmandana – väravate vahega on neist ees Amsterdami Ajax ja selja taga Almelo Heracles. Liiga liider on viis punkti enam teeninud ja täiseduga jätkav PSV Eindhoven. Karol Metsa koduklubi NAC Breda vireleb seitsmest mängust teenitud kolme punktiga tabeli lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles