Põrsas Peppa sekkus MMA tiitlimatši (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA tiitlimatši asemel nägid televaatajad Põrsas Peppa multifilmi.
MMA tiitlimatši asemel nägid televaatajad Põrsas Peppa multifilmi. Foto: Huang Zongzhi / imago/Xinhua

Gerard Mousasi kaitses ööl vastu pühapäeva oma Bellator MMA-sarja keskkaaluvööd põrmustades ringis kergekeskkaalu tiitliomaniku Rory MacDonaldi. Suurbritannia spordifännidel jäi see matš aga nägemata, sest samal ajal ilmus ekraanile Põrsas Peppa, kirjutab Digital Spy.

Bellatori tiitlimatši soojendusüritused olid läinud oodatust pikemaks ja seetõttu ei jõudnud Mousasi ja MacDonald ringi enne seda, kui Ühendkuningriigis lõi kell kuus. Briti seadused ei luba aga pärast kuut hommikul näidata saateid, mis on mõeldud 15-aastastele või vanematele ja seetõttu hakkas kella kukkumisega Channel 5 eetris automaatselt mängima Põrsas Peppa multifilm.

Bellatori sarja esindajad olukorra üle mõistagi õnnelikud ei olnud. «Uskuge mind, e-mailid käisid edasi ja tagasi ja nende sisu polnud sõbralik,» sõnas sarja juht Scott Corker.

Võitluseks Mousasiga ühe kaalukategooria võrra üles kerkinud MacDonald peab pärast saadud koslepit peagi veidi kergemana uuesti ringi astuma, et kaitsta oma kergekeskkaalu meistritiitlit.

Gegard Mousasi Rory MacDonaldit tümitamas
Gegard Mousasi Rory MacDonaldit tümitamas Foto: Jeff Chiu/AP/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles