Järgmine tüli Unitedis: Sanchez on Mourinho peale tulivihane

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez
Alexis Sanchez Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images

Manchester Unitedi ründaja Alexis Sanchez'i tulevik meeskonna peatreener Jose Mourinho käe all ei pruugi enam kaua kesta. Väidetavalt on ka tema Mourinho peale tõeliselt vihane.

Sanchez liitus Unitediga selle aasta jaanuaris, kuid pole suutnud selle agaga korralikult meeskonda sulanduda. Yahoo Sports'i väitel sai Sanchez viimasel meeskonna koosolekul peatreeneri käest väga karmi kriitikat.

Sellele järgnes liigamäng West Ham Unitediga. Londonisse reisinud meeskonna koosseisust jäeti sel korral Sanchez kogunisti täielikult välja. Inglise väljaanne Mirror väidab, et Sanchez on pärast viimasel ajal tekkinud probleeme ilmutanud märke selle kohta, et Mourinho käe all ründaja mängida ei soovi.

Nimelt on Sanchez kogu Unitedi juhtkonnale selgeks teinud, kui vihane ja pettunud ta pärast koosseisust välja jäämist. Samas ei ole olnud Tšiili jalgpalluri hooaeg kuskilt otsast hea, kuna ründaja pole suutnud lüüa ühtegi väravat.

Kuna aga Unitedi tulemused on viimasel hooajal olnud küllaltki nigelad, ähvardab Mourinhot klubist vallandamine. Kui aga Mourinho peaks meeskonda pikemaks jääma, võib Sanchez juba talvel hakata endale otsima uut klubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles