Tipphetked: Rakvere valmistas Tartule peavalu, aga geimi kätte ei saanud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Eesti - Läti ühisliiga kohtumised jätkusid täna Emajõe Ateenas, kus oma ainsa senise mängu võitnud kohalik Tartu Bigbank võõrustas avakohtumise kaotanud Rakvere VK-d ja võitis 3:0.

Kohtumise kaks esimest geimi olid väga pingelised ja Tartu sai need kätte seisuga 27:25. Kolmandas läks võõrustajatel veidi hõlpsamalt - see võideti 25:21. Credit24 Eesti - Läti ühisliiga mängudega jätkatakse laupäeval.

Galerii:

Kogu mäng järelvaadatavana:

Enne mängu:

Kui Tartu alistas Credit24 kõrgliiga avamängus 3:1 tiitlikaitsja Saaremaa, siis Rakvere kaotas 1:3 Riia Tehnikaülikoolile.

Tartu peatreener Andrei Ojamets teab hästi, milleks Rakvere meeskond võimeline on. «Rakvere mängis juba hooajaeelsel turniiril Tartus päris sümpaatselt. Alahindama ei hakka me neid kindlasti, eelmisel aastal juhtunu (Tartu sai veerandfinaalis Rakvere käest lüüa - toim) on siiani hästi meeles. Sellise meeskonnaga nagu Tartus on, võib end ju tugevaks lugeda, aga liigse enesekindluse eest võib kiirelt karistada saada. Rakverel on huvitav kooslus, on kogenud mehi ja noori mängijaid. Sidemängija Ronald Järv mängis ju eelmisel hooajal Tartus ja tema teab meie meeskonna tugevusi hästi,» sõnas Ojamets.

Rakvere võistkonna peatreener Andres Toode kommenteeris kohtumist järgmiselt: «Oleme Tartuga hooajaeelsel kontrollturniiril mänginud, seal olid nad paremad 2:1. Midagi üle mõistuse selles kohtumises aga ei ole.»

Kaks mängu peeti kolmapäeval, kui Tallinn Selver alistas 3:1 TalTechi ning Saaremaa oli 3:0 parem Limbažist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles