Tipphetked: Tammeka ja Paide leppisid viienda koha lahingus viiki

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistrivõistluste Premium liigas tegid viienda koha pärast lahingut löövad Tartu Tammeka ja Paide Linnameeskond 1:1 viigi.

Skoori avas 20. minutil Andre Frolov, kuid 39. minutil viigistas penaltipunktilt Tauno Tekko. Paide jätkab tabelis 43 punktiga viiendal kohal, neid jälitaval Tammekal on punkt vähem.

Tallinna Levadia oli võõrsil 4:1 parem Tallinna Kalevist, võitjate poolel lõi kaks väravat Aime Marcelin Gando Biala ning ühe lisasid Rasmus Peetson ja Maksim Podholjuzin. Kalevi poolel oli täpne Karl Mööl. Kodumeeskond lõpetas mängu kümnekesi, sest 77. ja 78. minutil tegi järjest kaks kollase kaardi väärilist viga Ioan Jakovlev.

Intervjuu Tartu Tammeka poolkaitsja Tauno Tekkoga:

Intervjuu Paide Linnameeskonna kapteni Andre Froloviga: 

Kogu mäng järelvaadatavana:

Enne mängu:

Tegemist on väga tähtsa lahinguga silmas pidades turniiritabeli viiendat kohta, sest Paide on hetkel 42 punktiga viis ja Tammeka kuuendana neist kõigest ühe punkti jagu tagapool. Varem on mõlemad klubid suutnud Eesti meistrivõistlused esiviisikus lõpetada ainult ühel korral - Tammeka saavutas viienda koha 2007. ja Paide 2013. aastal.

Tammeka peatreener Kaido Koppel: «Laupäeval soovitan kõigil staadionile tulla. Kõik Tammeka ja Paide omavahelised mängud on väga pingelised ja vaatemängulised olnud. Kuna kätte on jõudmas hooaja lõpusirge, siis on mängul suur tähtsus ka tabelikohtade jagamisel. Kindlasti on vaja abi tribüünidelt, sest nii võrdsete meeskondade omavahelises andmises on iga väike detail oluline.»

Tartu meeskonna kaitsja Kevin Anderson: «Paidega käib kõva võitlus parema koha nimel. Kodusel murul peame kindlasti tegema soliidsema esituse, kui nädala keskel. Pingutame maksimaalse tulemuse eest.»

Linnameeskonna peatreener Vjatšeslav Zahovaiko: «Mõlemal meeskonnal ei ole midagi kaotada. Ootan võitluslikku mängu.»

Paide meeskonna ründaja Tarmo Neemelo: «Väga põhimõtteline mäng, mis võib otsustada kumb lõpetab hooaja kõrgemal kohal! Senised mängud on väga tulised olnud, ootame Paide poolehoidjaid staadionile! Kristofer Piht: Tammeka tahab kindlasti Flora mängu järel teha vigade parandust. Ootame rasket mängu, rohket publikut ja head atmosfääri. Kui tahame hooaja kokkuvõttes olla Tartust ees, peame seda näitama 90+ minutit.»

Kohtumist vilistab Juri Frischer, abikohtunikud on Silver Kõiv ja Veiko Mõtsnik ning neljas kohtunik Kristo Külljastinen. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles