Tippmängija löögiga pihta saanud fänn jäi pimedaks ja alustab kohtuteed

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus Ryder Cupil: tugev löök tabas pealtvaatajat.
Õnnetus Ryder Cupil: tugev löök tabas pealtvaatajat. Foto: GERRY PENNY / EPA / Scanpix

Möödunud nädalal toimunud golfi võistkondlikul tippturniiril, Ryder Cupil, Brooks Koepka löödud palliga pihta saanud pealtvaataja Corine Remande jäi ühest silmast pimedaks. Naine plaanib võistluse korraldajad seetõttu kohtusse kaevata, kirjutab Telegraph.

Koepka avalöök kuuendal rajal ebaõnnestus pisut ja kaldus griinist vasakule publiku hulka. Rahvasummas seisnud 49-aastane Remande, kes oli võistlust Pariisi tulnud vaatama kaugelt Egiptusest, sai palliga tabamuse parema silma alla. 

«Tundus, et see oli valus tabamus. Tal jooksis näost verd. Pall tabas teda vist täpselt silma, loodetavasti ei saanud nägemine kahjustada,» sõnas Koepka toona murelikult.

Lootusest polnud kasu. AFP võttis Remande'iga ühendust ning naise sõnul oli tema diagnoosiks luumurd ja lõhkenud silmamuna, mille arstid suutsid siiski kokku õmmelda. Kahjuks ei õnnestunud naise nägemist aga päästa ja ta jäi paremast silmas pimedaks.

«Ilmselgelt on korraldajatel vastutus,» selgitas Remande, miks ta nüüd kohtu kaudu kompensatsiooni otsib. «Kohtunikud ei hüüdnud mingit hoiatust, kui pall publiku suunas liikus.» Naise sõnul soovib ta minimaalselt, et võistluse korraldajad maksaksid kinni tema haiglakulud ja järgneva taastusravi.

Koepka kinkis omaltpoolt Remande'ile autogrammiga kinda. Kannatanu sõnul oli see väga kena žest ja sportlast ta milleski ei süüdista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles