Maailma esinumber Halep vigastas selga ning võib jääda eemale WTA finaalturniirist

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simona Halep
Simona Halep Foto: NICOLAS ASFOURI / AFP

Naiste tennise maailma esinumber Simona Halep sai Hiinas toimuval Pekingi tenniseturniiril vigastada ning võib seetõttu eemale jääda WTA finaalturniirist.

Sel aastal naiste tennise esinumbrina figureerinud Halep oli pühapäeval kohtumas Pekingi turniiri avaringis Ons Jabeuriga. Rumeenlanna Halep pidi aga mängu pooleli jätma, kuna vigastas selga. Uuringutel selgus, et Halep nihestas selgroo diski.

Sel aastal Prantsusmaa Openi võitnud rumeenlanna on selgelt olukorra pärast mures. «Ma ei tea, kui kaua vigastusest paranemine aega võtab, aga loodan, et saan ruttu tagasi väljakule. Ma arutan lähipäevadel olukorda arstidega, siis saan ehk täpsemalt öelda, kui tõsine olukord on,» rääkis Halep BBC-le.

Vigastuse tõttu võib Halepil vahele jääda ka WTA finaalturniir, mis peetakase 21.-28. oktoober Singapuris. WTA finaalturniirile pääsevad vaid kaheksa parimat naistennisisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles