Video: Harden, Paul ja Anthony hullasid Houston Rocketsi hooajaeelses kontrollmängus

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Harden ja Marc Gasol.
James Harden ja Marc Gasol. Foto: Marvin Gentry / USA TODAY Sports

Houston Rocketsi korvpallimeeskond alistas läinud ööl esimeses hooajaeelses kontrollmängus Memphis Grizzliesi 131:115.

Rocketsi särav kolmik James Harden (20 punkti), Chris Paul (22) ja Carmelo Anthony (13) viskasid kolme peale kokku 55 punkti. Lisaks kogunes Pauli arvele üheksa resultatiivset söötu ja viis vaheltlõiget. Kui Harden ja Paul mängisid Rocketsis ka eelmisel hooajal, siis Anthony esindas Oklahoma City Thunderit.

Möödunud hooajal läänekonverentsi finaali jõudnud, kuid seal hilisemale meistrile Golden State Warriorsile kaotanud Rockets alustab hooaega 18. oktoobril New Orleans Pelicansi vastu. Enne seda minnakse kontrollmängudes vastamisi Indiana Pacersi, San Antonio Spursi ja veel kord Memphis Grizzliesiga.

LeBron Jamesi uus koduklubi Los Angeles Lakers kaotas kontrollmängus Denver Nuggetsile 111:113. James viibis väljakul 15 minutit ja viskas selle ajaga kuraditosin punkti. Üleplatsimeheks kerkis Nuggetsi pallur Mason Plumlee, kelle arvele kogunes 23 silma.

Kõik läinud ööl peetud kontrollmängud:

  • Charlotte Hornets – Miami Heat 122:133
  • Boston Celtics – Cleveland Cavaliers 95:102
  • Houston Rockets – Memphis Grizzlies 131:115
  • Utah Jazz – Toronto Raptors 105:90
  • Los Angeles Langers – Denver Nuggets 111:113
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles