Kalev/Cramole kaotanud Leedu tippklubi alustas eurosarja võiduga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rytas alistas EuroCupi avamängus Unicaja.
Rytas alistas EuroCupi avamängus Unicaja. Foto: Pawel Pietranik / imago/Newspix

Hooajaeelses kontrollmängus Eesti korvpallimeistrile Kalev/Cramole alla jäänud Leedu tippklubi Vilniuse Rytas alustas eurohooaega võiduga.

Rytas alistas Euroopa tugevuselt teise eurosarja EuroCup alagrupiturniiri esimeses mängus koduväljakul hispaanlaste Malaga Unicaja 80:72. Rytase resultatiivseim oli 18 punkti visanud Eimantas Bendzius. Evaldas Kairyse arvele kogunes 15 silma ja 6 lauapalli. Mullu Euroliigas esimesena play-off’ist välja jäänud Unicaja parim skooritegija oli Mathias Lessort 16 punktiga.

Rytase ja Unicajaga kuuluvad D-alagruppi veel Kaasani UNICS (Venemaa), Torino Fiat (Itaalia), Frankfurt Skyliners (Saksamaa) ja Bar Mornar (Montenegro).

15. septembril peetud hooajaeelses kontrollmängus Klaipdes jäi Rytas 68:85 alla Kalev/Cramole. Kalevlane Ivan Almeida sai selles mängus kirja 23 punkti, Rytasel puudusid paar põhitegijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles