Manchester City jalgpallurid läksid vaidlema, kumb neist kiirem on

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leroy Sane ja Kyle Walker
Leroy Sane ja Kyle Walker Foto: THOMAS KIENZLE / AFP

Inglismaa tippmeeskonna Manchester City jalgpallurid Kyle Walker ja Leroy Sane sattusid sotsiaalmeedias vaidlema selle üle, kumb mees kiiremini jookseb.

Nii kaitsja Walker kui ründaja Sane on tuntud oma suurepärase kiiruse pärast. Walker postitas Twitterisse pildi, millel on näha mõlemat City mängumeest koos naermas. Walker kirjutas sarkastiliselt pildi kommentaariks juurde: «Ta arvab siiani, et on minust kiirem.»

Selle peale vastas aga Sane omapoolse pildiga, kus oli välja toodud uusima jalgpalli videomängu FIFA19 reitingud, mille järgi oli märgitud Sane kiiruseks 95, Walkeril aga 91. Sane kirjutas oma pildi kommentaariks: «Tundub, et ma ei ole ainuke, kes arvab, et ma sinust kiirem olen.»

Walker pakkus seepeale välja aga omapoolse lahenduse: «On ainult üks viis teha kindlaks, kumb meist on kiirem.. kes tahab näha võidujooksu?» Siiani pole aga ametlikult kindel, et Walker ja Sane omavahel jooksuvõistluse teevad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s make this happen! ?‍♂️?

A post shared by 433 | Football (Soccer) (@433) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles