Ronaldo vastus vägistamisjuhtumile: inimesed üritavad end lihtsalt minu kulul reklaamida

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallur Cristiano Ronaldo.
Jalgpallur Cristiano Ronaldo. Foto: Maffia/uk Sports Pics/sipa

Eelmisel nädalal tabas maailma parimate jalgpallurite hulka kuuluvat Cristiano Ronaldot ootamatult vägistamisskandaal. Nüüd andis Ronaldo omapoolse kommentaari olukorrale enda Twitteri vahendusel.

«Ma eitan täielikult minu vastu esitatud süüdistust. Vägistamine on häbiväärne kuritegu, mis läheb täielikult vastuollu sellega, milline ma olen ja mille eest ma seisan. Soovin oma nime sellest skandaalist puhtaks pesta, aga keeldun esinemast meediaväljaannetes,» kirjutas Ronaldo.

«Kogu skandaali on loonud inimesed, kes soovivad end minu kulul reklaamida. Minu puhas südametunnistus laseb mul rahumeelselt oodata kogu uurimise tulemusi,» viitas Ronaldo kord veel oma puhtusele seoses skandaaliga.

34-aastane ameeriklanna Kathryn Mayorga väidab, et aastal 2009 leidis Las Vegases aset vahejuhtum, mille käigus Ronaldo teda vägistas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles