Manchester Unitedi kapteniks määratud Valencia sattus samuti skandaali seoses Mourinho umbusaldamisega

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi kapten Antonio Valencia
Manchester Unitedi kapten Antonio Valencia Foto: Jon Super / AP

Manchester Unitedi uueks kapteniks määratud Antonio Valencia on sattunud juba uude skandaali, kuna toetas sotsiaalmeedias postitust, mis viitas peatreener Jose Mourinho vallandamisele.

33-aastane Valencia on varasemalt samuti olnud üks mängijatest, kes Mourinhoga tülis olnud on. Siiski on meeste suhted omavahel paranenud ja nii sai Valencia taas teisipäeva õhtul Meistrite liigas väljakule kaptenina.

0:0 skooriga lõppenud kohtumise järel märgati ootamatult, et meeskonda juhendanud Valencia on Instagramis märkinud meeldivakas postituse, kuhu alla oli kirjutatud selgelt, et peatreener Jose Mourinhol oleks aeg lahkuda.

Hiljem kui juhtum välja tuli, kirjutas Unitedi mängumees vastulauseks: «See postitus ei ole kuidagi seotud minu arvamusega. Ma märkisin pildi meeldivaks, kuna seal pildil olin mina. Vabandan vahejuhtumi pärast.»

«Ma toetan täielikult meeskonna peatreenerit ja oma meeskonnakaaslaseid. Me anname kõik endast maksimumi, et koos saavutada üha paremaid tulemusi,» kirjutas Valencia vabanduses.

Unitedi kapteniks määrati suve hakul Paul Pogba, kelle käest kaptenipael juba hooaja alguses uuesti käest võeti pärast kriitilisi kommentaare Mourinho taktikaliste otsuste kohta. Mourinho andis pärast seda mõista, et Pogba enam Unitedi särgis kaptenipaela kandma ei hakka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles