Barcelonale kaotanud Tottenhami peatreener ülistas oma mängijaid

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauricio Pochettino oma sangareid juhendamas.
Mauricio Pochettino oma sangareid juhendamas. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

Tottenham Hotspuri jalgpallimeeskond sattus eilses Meistrite liiga matšis Barcelonaga halvimasse võimalikku olukorda: endal olid puudu mitmed võtmemängijad, sealjuures Dele Alli, Philippe Coutinho viis külalised juba teisel minutil juhtima ja tagatipuks oli Lionel Messi hoos lüües ise kaks väravat ja algatades rünnakud ülejäänud kahele. Vaatamata lõpuks saadud 2:4 kaotusele oli peatreener Mauricio Pochettino oma hoolealuste üle üliuhke.

«Tuleb tõele otsa vaadata. Anda Barcelonale selline edu ja võidelda siis nõnda nagu me teisel poolajal suutsime – minu arvates on meie mängijad sangarid,» vahendab Pochettino sõnu Reuters.

«Mäng oli keeruline. Kui juba vähem kui kahe minutiga värava sisse lubad, siis muudab see mänguplaani täielikult,» lisas Meistrite liiga hooaega kahe kaotusega alustanud Tottenhami peatreener. «Emotsioon pääseb maksvusele, kui mängid Barcelona ning mängijate nagu Messi ja Suarez vastu. Seepärast tahangi meeskonda õnnitleda, sest me olime alati mängus sees, võitlesime ja ei andnud kordagi alla. Ma olen nii uhke.»

Meistrite liiga B-alagrupis on nüüd Barcelona ja Milaano Inger kuue punkti peal. Järgmises mängus sõidab Tottenham külla samuti kaks kaotust saanud PSV Eindhovenile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles