Mourinho kulutas Unitedi mängijate nahutamisele 45 minutit

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaua püsib Jose Mourinho Manchesteris pukis?
Kaua püsib Jose Mourinho Manchesteris pukis? Foto: Lee Smith/REUTERS/Scanpix

Enne Meistrite liiga lahingut Valenciaga kupatas Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho oma mängijad hotellis ühte ruumi kokku ja pidas neile kurja kõne, mis pidanuks kestma 20 minutit. Portugallasel kulus enda välja elamiseks aga üle kahe korra nii palju aega – tema tiraad kestis kolmveerand tundi, kirjutab Telegraph.

Jutust oli Valencia vastu kasu esimeseks 20 minutiks, mil United näitas üpris isukat jalgpalli. Edasi naasti juba tuttava näotu mängu juurde ja matš lõppes 0:0 viigiga. United pole viimases neljas mängus võitu maitsta saanud ja neli mängu ollakse võiduta ka kodustaadionil Old Traffordil. Pole siis ime, et fännid teisipäeval meeskonna välja vilistasid.

Et Unitedi meeskonnas käärib, räägivad ka teised uudised. Näiteks Paul Pogba, kellele Mourinho usaldas varasemalt asekapteni rolli, võttis hiljuti meedias sõna, et tema hinnangul peaks United mängima ründavamat jalgpalli, sest see minevat klubi olemusega paremini kokku. Väidetavalt olevat ta avaldanud ka soovi klubist lahkuda. Selle peale võttis Mourinho tänavu Prantsusmaa koondisega maailmameistriks tulnud poolkaitsjalt kaptenipaela ära ja nüüd on mehele ka suukorv pähe pandud. «Mulle öeldi, et see pole mulle lubatud,» sõnas Pogba teisipäeval staadionilt lahkudes, kui ajakirjanikud temalt kommentaare saada tahtsid.

Peatreeneriga sattus raksu ka meeskonna põhikapten Antonio Valencia, kes avaldas sotsiaalmeedias toetust sõnumile, millega nõuti Mourinho tagasiastumist. Paremkaitsja oli sunnitud seepeale avalikult vabandama: «Eile vajutasin ma «meeldib» Instagrami postitusele pildiga kaasnevat teksti lugemata. Need ei ole minu vaated ja ma vabandan. Ma toetan peatreenerit ja oma meeskonnakaaslasi igati. Anname endast kõik, et tulemusi parendada.» Valencia ja Mourinho suhtele ei tulnud kasuks ka tõik, et mängija ei käinud vaatamas  klubi kaotust liigakarikas Derby Countyle, mis peatreenerit ärritas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles